Υπηρεσίες

 • Υπηρεσίες καθαρισμού & εξοπλισμού γεωτρήσεων 

  Η εγκατάσταση υποβρύχιων αντλιών αποτελεί το ατού της εταιρείας μας καθώς εγκαταστημένες αντλίες μας λειτουργούν ακατάπαυστα πάνω από 25 χρόνια. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνεται ο καθαρισμός των γεωτρήσεων με αεροσυμπιεστή.

 • Μελέτη & κατασκευή αγωγών μεταφοράς υγρών 

  Σχεδιασμός και μελέτη της κατασκευής κεντρικών αγωγών μεταφοράς υγρών. Υπολογισμός μανομετρικών, τριβών και σωστή διαστασιολόγηση. Εκσκαφή και τοποθέτηση του αγωγού από εξειδικευμένο συνεργείο πολυετούς εμπειρίας.

 • Μελέτη & κατασκευή δικτύων άρδευσης αγρών 

  Αυτοψία του αγροτεμαχίου, μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση δικτύου άρδευσης. Ακριβής υπολογισμός ποσότητας νερού αναλόγως του τρόπου ποτίσματος και πάντα με γνώμονα την σωστή διαχείριση και την εξοικονόμηση των υδάτων.

 • Μελέτη & κατασκευή αυτόματου ποτίσματος γκαζόν 

  Αυτοψία του χώρου όπου θα εγκατασταθεί το γκαζόν και γενικότερα ο κήπος, μελέτη και σχεδιασμός για την κατάλληλη τοποθέτηση των μπεκ ποτίσματος στον χώρο ώστε να καλύπτεται όλη η επιφάνεια που χρειάζεται πότισμα, μελέτη για το χρόνο ποτίσματος και ρύθμιση των προγραμματιστών για το αυτόματο πότισμα. Κατασκευή της εγκατάστασης σε οποιονδήποτε χώρο.

 • Μελέτη, κατασκευή & εμπορία ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων αντλιοστασίων 

  Μελέτη του απαραίτητου εξοπλισμού που χρειάζεται κάθε είδους αντλιοστάσιο με στόχο την αποτελεσματικότητα και την εξοικονόμηση χρημάτων. Εμπορία των ηλεκτρολογικών, υδραυλικών και μηχανολογικών εξαρτημάτων. Κατασκευή των απαιτούμενων διατάξεων και τοποθέτηση τους.

 • Γεωργία ακριβείας, απομακρυσμένος έλεγχος γεωτρήσεων, δικτύων & αγωγών 

  Άρδευση ακριβείας, εγκατάσταση συστημάτων αυτόματου ελέγχου γεωτρήσεων, αγωγών μεταφοράς και δικτύων ποτίσματος. Προγραμματισμός εγκατάστασης για αυτόματη λειτουργία.

 • Γεωργικά προγράμματα, σχέδια βελτίωσης, γεωργοοικονομικές μελέτες 

  Προγράμματα για νέους αγρότες, σχέδια βελτίωσης, βιολογικά.

 • Επισκευή μηχανημάτων αγρού & κήπου 

  Έλεγχος, επισκευή και συντήρηση των μηχανημάτων που εμπορευόμαστε. Εμπορία ανταλλακτικών για μηχανήματα από μεγάλο φάσμα κατασκευαστών. Εμπορία λιπαντικών και λοιπών αναλώσιμων.

 • Εφοδιασμός καταστημάτων εστίασης & ξενοδοχείων με χαρτικά- απορρυπαντικά & λοιπά αναλώσιμα 

  Διατήρηση δικτύου λήψης παραγγελιών και διανομής με ιδιόκτητο στόλο οχημάτων. Εξυπηρέτηση πελατών σε όλη την Χαλκιδική για κάθε ανάγκη μαζικής εστίασης όπως κέντρα διασκέδασης, εστιατόρια και μπαρ.

Απορίες; Ρωτήστε μας!

Στείλτε μας το αίτημά σας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα. Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

Newsletter Subscribe

Εγγραφείτε στο newsletter μας και λάβετε πρώτοι όλες τις προσφορές και τα νέα μας